Meer talenten, meer verhalen: volg 17 miljoen talenten op Instagram.

17 miljoen talenten. 17 miljoen verhalen.

Ontdek hoe iedereen met zijn of haar talent een bijdrage levert aan onze samenleving.

‘Waar een wil is is een weg’.

'Zes jaar was ik als Verzorgende-IG (Individuele Gezondheidszorg) verantwoordelijk voor de verzorging van cliënten. Ik vond het tijd voor wat nieuws. Toen ik het eenmaal had besproken met mijn leidinggevende ging het ineens heel snel. Nu werk ik nog steeds in de zorg, maar op een totaal andere manier.


Het contact met mensen sprak me aan en zo ben ik vanuit de middelbare school de zorg ingerold. Uiteindelijk heb ik zes jaar met veel plezier als Verzorgende-IG gewerkt. Tot ik vorig jaar besloot dat het tijd was voor iets nieuws. Geen aanwijsbare reden, ik wilde gewoon iets nieuws gaan doen.


Ik had altijd wel wat in de sales willen doen, maar had daar geen ervaring in. Mijn manager was heel behulpzaam toen ik destijds aangaf dat ik iets anders wilde en zo heb ik de overstap gemaakt naar een customer service rol bij een leverancier in medische hulpmiddelen en materialen. Mijn werkzaamheden zijn veranderd, maar ik werk nog steeds in de zorg. Ook zijn er best wat overeenkomsten: ik heb wederom te maken met stressvolle situaties en ben nog altijd  heel klantgericht. In mijn huidige functie is de klant koning en als verpleegkundige was dit natuurlijk de cliënt.


Ik heb totaal niet getwijfeld over deze keuze. Het gevoel was goed en mijn gezin stond achter me. Dat geeft vertrouwen. Ik geloof dat als je iets graag wilt er altijd wel een weg is. In een paar maanden tijd heb ik al flink wat stappen kunnen zetten en inmiddels ben ik product manager en rapporteer aan de hoofdinkoper. Samen hebben we al flink wat zaken opgepakt en is er nog genoeg te doen!'