Meer talenten, meer verhalen: volg 17 miljoen talenten op Instagram.

17 miljoen talenten. 17 miljoen verhalen.

Ontdek hoe iedereen met zijn of haar talent een bijdrage levert aan onze samenleving.

'In de buurt zijn van mensen die ergens beter in zijn dan ik en daarvan leren, vind ik belangrijk.'

'Zeven jaar zit ik nu alweer bij Le Credit Group, een bedrijf dat zich specialiseert in de ontwikkeling van kassasystemen- en software. Zeven jaar waarin ik ben gegroeid van de allereerste medewerker, naar manager productontwikkeling. Na vier studies - van journalistiek tot geschiedenis, geen van allen afgerond - ben ik maar gewoon begonnen met werken. Uit noodzaak, maar ook zeker om te laten zien dat ik wél iets kon. Klinkt dramatisch, en dat was het toen misschien ook wel. Nu niet meer, nu ben ik zoveel verder.

Ik heb in die zeven jaar geleerd wat ik precies kan, waar ik goed in ben en wat ik wil ontwikkelen. Dat is heel belangrijk voor mij geweest, zowel persoonlijk als professioneel gezien. Mijn werk is nu iets wat ik doe omdat ik het leuk vind en omdat ik er nog steeds heel veel van leer. Ik ben mezelf echt aan het uitdagen, beter aan het maken.

Dat ik me kan ontwikkelen als persoon vind ik belangrijk, en daar zijn ook collega’s bij nodig. Wij doen hier echt alles als een team. Het aansluiten van grote klanten zoals de Amsterdam Arena gebeurt omdat wij samenwerken. In de buurt zijn van mensen die ergens beter in zijn dan jij en daarvan leren, dat vind ik heel belangrijk. Ik houd er niet zo van mezelf op de borst kloppen, meer van ‘gewoon je werk doen’. Die instelling heeft me van klantenservicemedewerker tot aandeelhouder gebracht!

Ik kreeg het aanbod om aandeelhouder te worden vanuit mijn bazen, met wie ik dus ooit als eerste werknemer om tafel zat. Voor hen is dat enerzijds om ervoor te zorgen dat ik voorlopig nog bij LCG blijf maar juist ook een manier om hun waardering te uiten. Ik had niet verwacht dat het nog ging gebeuren: het is tenslotte zoveel makkelijker om een iemand een aandeel te ‘geven’ in iets dat nog niets is, dan in zoiets groots als dat het nu is. Misschien maakt dat het ook alleen maar mooier. Het zegt heel veel over hoe zij mij op waarde schatten.'